вівторок, 1 вересня 2020 р.

ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ - СВЯТО ЗНАНЬ

             Сьогодні в Запорізькій гімназії №3 свято – розпочався новий навчальний рік! Що він принесе учням і вчителям? Звичайно, радість спілкування і нові знання, за якими так сумували протягом навчання в дистанційному режимі.

            Заклад освіти гідно підготувався до зустрічі учнів: розроблено інформаційні листівки щодо правил поведінки згідно з Тимчасовим порядком організації освітнього процесу
на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), які розміщено на входах до закладу, в інформаційному куточку на третьому поверсі, у класних кабінетах; розроблено маршрути руху учнів та вчителів приміщенням закладу освіти; організовано роботу 4 входів до приміщення, які забезпечено антисептичними засобами та паперовими рушниками; медичний кабінет оснащено  
відповідно до вимог щодо протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

             Асистенти вчителів та класні керівники з нетерпінням чекали своїх вихованців на шкільному подвір’ї в спеціально відведених зонах.

    Цікаво пройшов Перший урок з теми «Коронавірус: профілактика інфікування і поширення» з використанням інформаційних технологій відповідно до вікових особливостей дітей.

              Радісно відчинила двері і шкільна їдальня, де робітники не тільки пригостили дітей смачними стравами, а й дотримались вимог до соціальної дистанції під час організації харчування.

              Золота осінь подарувала дітям теплі сонячні дні, тож уроки на свіжому повітрі надихали учнів та творчість.

                 Перше вересня – свято знань! Зі святом усіх учнів, педагогів, батьків!



Немає коментарів:

Дописати коментар