неділю, 11 вересня 2022 р.

 ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ РОЗМІЩЕНО У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ

На сайті Інституту модернізації змісту освіти розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

Також до вирішення актуальних питань сфери освіти, зокрема забезпечення підручниками, активно долучається відповідальний бізнес. Зокрема, видавництво «Ранок» надає учням і педагогам відкритий доступ до електронних підручників для 1-5 класів з усіх предметів. Доступ до підручників можна отримати на сайті.

Освітня компанія «EdPro» відкрила безоплатний доступ до електронних підручників до кінця року. На цей термін буде також надано безкоштовний доступ до інших посібників компанії та підручників, розміщених на сервері.

Крім того, на сайті Всеукраїнської школи онлайн розміщено відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи з 18 основних предметів для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар